Het concept Zalige Zoetigheden wordt landelijk sinds september 2017 langzaam uitgerold. Ook deze lekkernijen van Zuster Evie worden op ambachtelijke wijze gemaakt.

Onder dit concept valt onze gevaarlijk lekkere fudge. Deze fudge is gemaakt volgens een Amerikaans recept uit 1886. Emelyn Battersby maakte toen fudge op het Vassar College en heeft beschreven hoe ze dat deed.

We maken onze fudge in een koperen pan door het koken van het recept op basis van boter, melk en suiker net als toen. Door toevoegen van honing, koffie, chocolade en vruchtenpasta’s ontstaan de 7 verschillende smaken die standaard in het assortiment zitten.  Daarnaast kan ieder Zuster met het basisrecept ook experimenteren met eigen smaken en dus ook op aanvraag een gewenste smaak leveren.

Als 2de productgroep binnen het concept zijn de chocolade-bouwblokjes. Deze bouwblokjes zijn in veel verschillende kleuren leverbaar doordat de gebruikte chocolade kan worden aangekleurt met verschillende verhoudingen non-AZO kleurstoffen.

Ook hier zijn er verschillende opties voor particuliere of zakelijke klanten. Op de pagina die voor u van toepassing is kunt u zien wat de mogelijkheden zijn

Zuster Evie Hoorn behoort op dit moment tot een van de circa 19 Zusters in Nederland die de Zalige Zoetigheden maakt, maar is de enige in Noord Holland.