Onder de naam Toffe Toetjes worden diverse nagerechten op de markt gebracht. Op dit moment is het alleen nog hangop, maar vanaf juni komen daar mousse toetjes en tiramisu bij.

Hangop is een toetje wat al heel vroeger thuis werd gemaakt. Er zijn diverse varianten bekend die gemaakt worden door yoghurt of karnemelk uit te hangen en zelfs wordt er bij sommige varianten slagroom gebruikt om een romig resultaat te krijgen.

De Hemelse Hangop van Zuster Evie wordt gemaakt zoals oma dat vroeger deed maar dan wel met in achtneming van alle hygiëne-eisen van nu!

Omdat er lokaal gewerkt wordt is het geen massaproductie bedrijf.  De biologische yoghurt wordt nog echt opgehangen in doeken, in onze speciale hangbakken in een eigen hangop-koelkast!

Zo maken wij onze ambachtelijke bereidinghangop, die door de tijd en de zwaartekracht indikt en zalig romig wordt. Het enige wat we toevoegen om te zoeten is biologische gemalen vanille.
We maken hem af met een lekkere saus en topping om hem helemaal van deze tijd te maken.

En altijd voorzien van een mooie quote, het vleugje inspiratie!

 

 

Voor de horeca kan er in een mooi glas geleverd worden, maar ook in een emmer om zelf uw draai te geven aan een gerecht. Voor de retailer of particulier zijn er plastic bekers geschikt voor 2 personen. De saus zit al onder in de beker en de topping is los verpakt. Daarnaast kan er voor catering in leuke kleine weckpotjes geleverd worden op een toetjesbuffet.

Via het contactformulier kunt u de beschikbare informatie aanvragen of een afspraak maken om een de mogelijkheden door te spreken