Voor de consument hebben we een breed assortiment aan producten beschikbaar.

Puike Potten

De Puike Potten zijn op verschillende manieren verkrijgbaar.

  • Bij diverse winkels in de regio West-Friesland staat (een deel van) het assortiment. Op de pagina¬†verkooppunten kunt u zien waar en welke producten er staan. Deze hebben een langere houdbaarheidsdatum dan op de kraam.
  • Het assortiment wat mee is op markten is heel divers. Dit kunnen restanten van seizoensproducten zijn, of met een datum die korter is dan we gebruiken voor levering aan de winkels. Of zelfs een fles of pot met de laagjes door elkaar.
    Dit is dus een wisselend assortiment wat tegen lagere prijzen aangeboden wordt dan u bij de verkooppunten vindt.
    Het is dan mogelijk om zelf een pakketje van producten samen te stellen wat ter plekke voor u wordt gemaakt en voorzien van een toepasselijk kaartje.
    Daarnaast kunt u proeven en kennismaken met nieuwe producten voor ze bij de verkooppunten beschikbaar zijn.
    In de agenda kunt u zien op welke markten wij aanwezig zijn.

Zalige Zoetigheden

De Zalige Zoetigheden kunt u net als de Puike Potten verkrijgen op de bovenstaande manieren.

Voor de fudge zijn de standaardsmaken in de huisjes verpakt en deze vindt u bij de verkooppunten in het schap.
Onze eigen ontwikkelde smaken zijn alleen op de markt te verkrijgen in zowel een groot blok als in kleine blokjes.
Ook van de standaard smaken staan op de kraam naast de huisjes kleinere blokjes. Deze kunt u direct consumeren of een assortiment van meerdere smaken samenstellen om mee naar huis te nemen.

De chocolade bouwblokjes die uw ziet in de winkels zijn daar beschikbaar in een assortiment van kleuren met een standaard wikkel. Deze kleuren combinaties wisselen per keer net wat er beschikbaar is.
Het is ook mogelijk om een specifieke kleurencombinatie te bestellen als u bijvoorbeeld na een babyshower of feestavond een ‘dank je wel cadeau’ wil meegeven aan uw gasten. Dit kan al vanaf 15 doosjes.

U kunt dan het beste even contact opnemen via ons contactformulier of een belletje plegen naar het telefoonnummer wat onder aan de website staat om alle informatie te ontvangen over de mogelijkheden

Friends

Ik heb de keuze gemaakt om de Friends producten niet via markten aan particuliere consumenten te gaan verkopen omdat ik deze zelf ook moet inkopen en hier geen grote voorraden van wil aanschaffen. Deze producten zijn wel in grotere aantallen voor de particuliere consument bij mij te bestellen.

Heeft u specifieke wensen waarbij bovenstaande mogelijkheden geen optie zijn dan kunt u deze via het formulier aangeven. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen om te zien of uw wensen uitgevoerd kunnen worden.