Voor de consument hebben we een breed assortiment aan producten beschikbaar.

Puike Potten

De Puike Potten zijn op verschillende manieren verkrijgbaar.

  • Bij diverse winkels in de regio West-Friesland staat (een deel van) het assortiment. Op de pagina¬†verkooppunten kunt u zien waar en welke producten er staan.
  • Bestellen door een berichtje te sturen via de contact pagina. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Zalige Zoetigheden

De Zalige Zoetigheden kunt u net als de Puike Potten verkrijgen op de bovenstaande manieren.

Voor de fudge zijn de standaardsmaken in de huisjes verpakt en deze vindt u bij de verkooppunten in het schap.

De chocolade bouwblokjes die uw ziet in de winkels zijn daar beschikbaar in een assortiment van kleuren met een standaard wikkel. Deze kleuren combinaties wisselen per keer net wat er beschikbaar is.
Het is ook mogelijk om een specifieke kleurencombinatie te bestellen als u bijvoorbeeld na een babyshower of feestavond een ‘dank je wel cadeau’ wil meegeven aan uw gasten. Dit kan al vanaf 15 doosjes.

U kunt dan het beste even contact opnemen via ons contactformulier of een belletje plegen naar het telefoonnummer wat onder aan de website staat om alle informatie te ontvangen over de mogelijkheden

Friends

Ik heb de keuze gemaakt om de Friends producten niet aan particuliere consumenten te gaan verkopen omdat ik deze zelf ook moet inkopen en hier geen grote voorraden van wil aanschaffen. Deze producten zijn wel in op diverse plekken beschikbaar. Om te weten waar kunt u kijken bij het merk zelf waar de verkooppunten zijn.

Heeft u specifieke wensen waarbij bovenstaande mogelijkheden geen optie zijn dan kunt u deze via het formulier aangeven. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen om te zien of uw wensen uitgevoerd kunnen worden.